WE CREATE AMAZING CAREER
WELLCOME TO ALDORA
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Wie zijn wij

Aldora is de bedrijf als het gaat om Personeel, wij regelen echt ALLES wat met personeelsbeleid/voorziening heeft te maken, van pay-roll tot het Aannemen van gehele projecten en alles wat er tussen in ligt. Wij werken met vast personeel maar ook tijdelijke krachten, maar ons streven is altijd het hoogst mogelijke tevredenheid bereiken bij onze klanten. Dit doen wij al 22 jaar en wij geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit, kwaliteit van onze mensen maar zeker ook kwaliteit van onze service en prestaties, onze afspraken na komen en geen beloftes doen wat we niet na komen. Dit doen wij niet allen naar onze klanten toe maar zeker ook naar onze medewerkers, wij willen dat iedereen graag bij ons werkt en ons kan vertrouwen dat ze conform wet en regelgeving worden betaald en alles krijgen waar ze recht op hebben.

Personeel

Aldora heeft geen grote management afdeling waardoor wij met zeer korte lijnen kunnen werken met onze relaties en personeel. Wij en onze klanten en personeel ervaren dit als zeer prettig en helder.

Maar mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan zijn wij niet zo dat we alleen naar financiën kijken maar ook naar relaties, samen werking en de toekomst.

//aldora.nl/wp-content/uploads/2021/02/Groep-tiny.jpg

Werknemers

Ons personeel kan rekenen op goed personeelsbeleid, wij zijn een transparant en eerlijk bedrijf, wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken, dus je kan er zeker van zijn dat als wij een afspraak maken met jou dat we dan deze zeker na komen. Maar dit verwachten wij ook van ons personeel, eerlijkheid en afspraken nakomen. Aldora is een SNA gecertificeerd bedrijf, dus je kan er zeker van zijn dat alles conform wet en regelgeving is. Dat betekend dat als je als medewerker in een huis van ons verblijf, dat je dan kan rekenen dat al onze huizen voldoen aan de gestelde normen omtrent het huisvesten van personeel qua veiligheid en hygiëne.

Al ons personeel kan kosteloos gebruik maken van onze vervoer service, dat betekend dat bij u in de buurt van uw huis ophalen en naar werk brengen en weer terug.

//aldora.nl/wp-content/uploads/2021/02/Pand-tiny.jpg

Wij stellen voor