house
tomatos
slide2
house2
slide
Over-Ons
Vacatures-Page
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Wie zijn wij

Aldora is het bedrijf als het gaat om personeel, wij regelen echt ALLES wat met personeelsbeleid/voorziening heeft te maken, van pay-roll tot het aannemen van gehele projecten en alles wat er tussen in ligt.

Wij werken met vast personeel maar ook tijdelijke krachten, ons streven is altijd het hoogst mogelijke tevredenheid bereiken bij onze klanten. Dit doen wij al 22 jaar wij geloven in kwaliteit in plaats van kwantiteit, kwaliteit van onze mensen maar zeker ook kwaliteit van onze service en prestaties.

Wij maken geen afspraken en beloftes die we niet na kunnen komen. Dit doen wij niet allen naar onze klanten toe maar zeker ook naar onze medewerkers, wij willen dat iedereen graag bij ons werkt en ons kan vertrouwen dat ze conform wet en regelgeving worden betaald en alles krijgen waar ze recht op hebben.

//aldora.nl/wp-content/uploads/2021/02/Pand-tiny.jpg

Personeel

Aldora heeft geen grote management afdeling waardoor wij met zeer korte lijnen kunnen werken met onze relaties en personeel. Wij en onze klanten en personeel ervaren dit als zeer prettig en helder.

Maar mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan zijn wij niet zo dat we alleen naar financiën kijken maar ook naar relaties, samen werking en de toekomst.

//aldora.nl/wp-content/uploads/2021/02/Groep-tiny.jpg

Wij stellen voor

Vanuit het kantoor in Vlaardingen beschikken wij over een divers team van medewerkers. Iedere medewerker heeft zijn eigen expertise en specialisme. Vanwege de internationale aard van de glas- en tuinbouw hebben wij een team met een verscheidenheid van afkomsten die ook velen talen machtig zijn.

Sadik Usluer

Directeur/eigenaar Aldora Dienstverlening
sadik.usluer@aldora.nl 

photo

Żaneta Białaszynska

Administratief assistent en werving
zaneta@aldora.nl
+31611955003

photo

Katya Polyakova

HR en salarisadministratie
katya@aldora.nl
+31611955001

photo

Waldemar Patronski

Coördinator zuid Nederland
wally.paronski@aldora.nl
+31627872903

photo

Radek Białek

Coördinator midden Nederland
radek.bialek@aldora.nl
+31615440845

photo

Marek Hoszczewski

Coördinator noord Nederland
marek@aldora.nl
+31621641205