previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

WAT kunt u verwacht van ons…

  • Afspraken worden nagekomen
  • Korte lijnen en heldere afspraken
  • U krijgt mensen waar u op kunt bouwen/vertrouwen
  • U krijgt mensen die zich voor volle 100% inzetten
  • U krijgt vaste groep mensen die voor een lageren periode bij willen werken en dat wij er ook alles aan doen om al te veel wisseling willen voor komen.
  • Dat wij over alle benodigde certificaten beschikken zoals SNA, en dat alles conform wet en regelgeving word gewerkt door ons en ons personeel.
  • Bij het project matig aannemen van werk betaald u 1 bedrag per m2 voor AL HET WERK van januari tot en met December en wij regelen alles.

Of dit nu aangenomen of op urenbasis is, het werk dat geleverd wordt moet absoluut goed zijn en de prestatie hoog. Bij het werken op urenbasis wordt wekelijks beoordeeld of de prestaties aan de normen voldoen. Het aangenomen werk wordt namelijk door onze bedrijfsleider, die iedere dag op de werkplek aanwezig is en meewerkt, gecontroleerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het geregel met werk, papieren etc.

https://aldora.nl/wp-content/uploads/2018/02/bwoman-599x614.png

WERKGEVER

Wij hebben eigen kantoren in, Nederland, Polen, Letland, Litouwen, Oekraïne en Kroatië.
Hier doen wij het werven en selecteren van personeel en het inlichten van de potentiele medewerkers, waarna ze met transport bedrijven waar wij afspraken mee hebben naar Nederland komen.
Vervolgens worden ze in de woningen gehuisvest welke wij bijna allemaal in eigen beheer hebben, dus Geen pensioen achtige dingen. Want wij geloven er in dat als wij ons personeel een huiselijk en veilig gevoel kunnen geven dat ze dan het beste naar hun zin hebben en dit dan uiteraard een positief werking heeft op zijn/haar werk.

Wij streven er ieder dag naar on de kwaliteit van het werk, welke door onze mensen word geleverd, zo hoog mogelijk is, of dit nou aangenomen werk is of op uren basis maakt niet uit, het werk dat geleverd word moet absoluut goed zijn en de prestatie hoog zijn.
Bij alle aangenomen werkzaamheden is er een mee werkend bedrijfsleider van ons aanwezig om het personeel te controleren en aan te sturen.

KLANT WORDEN?